Vinduespudsning2020-07-13T17:25:26+00:00

Vinduespudsning af høj kvalitet

Trænger vinduerne i dit private hjem eller i din virksomhed til en grundig vinduespudsning?

Du er havnet det helt rette sted.

Briting tilbyder indvendig og udvendig vinduespudsning for private og virksomheder af højeste kvalitet. Vi hjælper kunder i Hårlev samt på resten af Sjælland.

Jeg besøger gerne dit hjem eller din virksomhed i faste intervaller, så du altid har pæne og rene vinduer. Hvis du blot har brug for en enkelt vinduespudsning, rykker jeg naturligvis også ud.

Når du nægter at gå på kompromis med kvaliteten

Vinduespudsning er langt sværere, end du måske går og tror. Det ser måske enkelt ud, men den særlige glans uden striber er svær at opnå.

Det kræver øvelse, den rette teknik og ikke mindst den rette metode.

Jeg mestrer alle kunstens regler og udfører altid din vinduespudsning med fokus på et godt slutresultat.

Når du vælger mig som din professionelle samarbejdspartner, sørger jeg for, at dine kanter er aftørrede, og at dine karme ikke flyder med vand, når jeg er færdig med arbejdet.

Få vinduespudsning af højeste kvalitet

Med rentvandsanlæg gør jeg dine vinduer spejlblanke

Jeg kan udføre arbejdet på traditionel vis eller med et rentvandsanlæg. Sidstnævnte er en meget moderne og effektiv måde at rengøre vinduer på.

Fordelen ved at benytte et rentvandsanlæg er, at anlægget gør vandet fuldstændig rent, så det ikke indeholder kalk. Det rene vand gør vinduespudsningen langt mere effektiv.

Når jeg benytter denne rengøringsmetode, kommer dine ruder til at fremstå spejlblanke uden grimme streger.

Ud over det gør metoden også, at jeg kan nå vinduer, solvarmeanlæg, udestueetager, skilte, facader og vanskelige flader i 1-18 meters højde. Ikke mange virksomheder i Danmark kan tilbyde denne løsning.

Med min kvalitetsbevidste vinduespudsning har jeg efterhånden gjort mange kunder glade – både privatpersoner og virksomheder.

Jeg kan bl.a. skrive følgende glade virksomhedskunder på CV’et:

  • Da Capo & Co, Køge
  • KØS, Køge

Har du brug for en grundig vinduespudsning?

Jeg vil med glæde hjælpe dig.

Du kan sende mig en forespørgsel længere nede på siden.

Her skal du blot skrive dine oplysninger, samt hvor mange ruder du har. Jeg vil efterfølgende vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud, eller også tilbyder jeg at komme forbi og kigge.

Du er også altid velkommen til at ringe til os for at bestille vinduespudsning. Jeg sidder også klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have.

Husk at jeg kvitterer med en flot buket for hver ny kunde, du skaffer (værdi 125 kr.)

Ring til mig
Skriv til mig

Få et uforpligtende tilbud

lige herHvor ofte?
Hver månedHver anden måned