FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD HER

Vinduespudsning af høj kvalitet

Trænger vinduerne i hjemmet eller virksomheden til at blive pudset?


Hvis dine vinduer i dit private hjem eller i din virksomhed trænger til en grundig vinduespudsning, så er du havnet det helt rette sted.

Briting tilbyder både indvendig og udvendig vinduespudsning af højeste kvalitet for private og erhverv, og jeg hjælper kunder i både Hårlev, Herfølge, Faxe og omegn samt på resten af Sjælland.

Jeg besøger gerne dit hjem eller din virksomhed i faste intervaller, så du altid har pæne og rene vinduer. Hvis du blot har brug for en enkelt vinduespolering, rykker jeg naturligvis også ud.

NÅR DU NÆGTER AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

Vinduespudsning er langt sværere, end du måske går og tror. Det ser måske enkelt ud, men den særlige glans uden striber er svær at opnå.

Det kræver øvelse, den rette teknik og ikke mindst den rette metode. Jeg mestrer alle kunstens regler, ligesom jeg altid udfører din vinduespudsning med fokus på et godt slutresultat.

Når du vælger mig som din vinduespudser, sørger jeg for, at dine kanter er aftørrede, og at dine karme ikke flyder med vand, når jeg er færdig med arbejdet.

MED RENTVANDSANLÆG GØR JEG DINE VINDUER SPEJLBLANKE

Jeg kan udføre vinduespudsning enten på traditionel vis eller med et rentvandsanlæg. Sidstnævnte er en meget moderne og effektiv måde at rengøre vinduer på.

Fordelen ved at benytte et rentvandsanlæg er, at anlægget gør vandet fuldstændigt rent, så det ikke indeholder kalk. Det rene vand gør vinduespudsningen langt mere effektiv.

Når jeg benytter denne rengøringsmetode, kommer dine ruder til at fremstå spejlblanke uden grimme streger.

Ud over det gør metoden også, at jeg kan nå vinduer og andre flader i 1-18 meters højde. Der er ikke mange virksomheder i Danmark, der kan tilbyde denne løsning.

Det betyder, at jeg både kan rengøre:

✓ Vinduer

✓ Solvarmeanlæg

✓ Udestueetager

✓ Skilte

✓ Facader

✓ Vanskelige flader

Jeg har mange glade kunder

Med min kvalitetsbevidste vinduespudsning har jeg efterhånden gjort mange kunder glade – både privatpersoner og virksomheder.

Jeg kan blandt andet skrive følgende glade virksomhedskunder på CV’et:

 • Da Capo & Co, Køge
 • KØS, Køge

HVAD KOSTER VINDUESPUDSNING?

Mine priser på vinduespudsning afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer du skal have pudset, om det er i et privat hjem eller en virksomhed, og om du ønsker en fast aftale, eller om du blot har brug for min hjælp en enkelt gang.

Jeg udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris, når jeg kender til din opgave og dens omfang. Du kan sende mig en forespørgsel længere nede på siden.

Her skal du blot skrive dine oplysninger, samt hvor mange ruder du har. Jeg vil efterfølgende vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud, eller også tilbyder jeg at komme forbi for en besigtigelse.

Du er også altid velkommen til at ringe til mig for at bestille vinduespudsning. Jeg sidder også klar til at besvare alle de spørgsmål, som du måtte have.

Husk, at jeg kvitterer med en flot buket til hver ny kunde, du skaffer (værdi 125 kr.).

Få et uforpligtende tilbud

lige her

  Hvor ofte?
  Hver månedHver anden måned

  Find os

  Briting
  Stolpehuse 14
  4652 Hårlev

  Kontakt os